Keramičke pločice

Naše keramičke pločice, namijenjene za prostore različite funkcije (privatne / poslovne), izrađene su u nekoliko slojeva zaštite, ručno su oslikane, otporne na vlagu i uz pravilnu uporabu na habanje (održavaju se standardnom uporabom sredstava za čišćenje zidnih i / ili podnih površina bez primjene žice, čeličnih alata…).

Prema želji, izrađujemo apstraktne, figurativne, asocijativne, prepoznatljive motive – sve; prema želji i potrebi klijenta, neovisno o našoj viziji značaja apstrakcije i likovnih rješenja koja su oslobođena realnog prikaza te kao takva drukčije djeluju na promatrače.
Realiziramo pločice svih dimenzija, pojedinačno poput slike na zidu ili podu te za veće cjeline (preko cijelog zida, npr.) od određenog broja pločica koje poput puzzli čine dominantnu cjelinu – sliku od pločica na zidu.

Zid prekriven našim pločicama je dekorativan, funkcionalan. Pločice se oslikavaju prije ugradnje i u jednom primjerku što jamčimo pečatom; zamišljena cjelina se ne ponavlja u dva ili više primjeraka – individualni pristup naručitelju. Pločice možemo ugraditi na drvenim plohama stolova gradeći dodatnu notu estetske vrijednosti uporabnog predmeta.
U oslikavanju pločica povremeno naglašavamo ulogu teksta koji na mladalački način propituje ulogu prostora u koji se naše pločice postavljaju – oslikavamo uz ispisivanje poticajnog teksta. Ovakvo pisanje teksta na pločicama, kao i sve, ovisi o klijentima i osobnim doživljajima te namjeni.